Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každý, kdo žaluje druhého, tak činí s rizikem, že v případě neúspěchu bude muset hradit soudní výlohy protistrany. Na tom není nic divného, otázkou je, jak to vyhodnotí soud, zda zohlední jakýsi morální aspekt celé věci anebo ne. Logicky však nelze očekávat, že by se žalovaná strana sama tohoto nároku vzdala. Proč, jestliže musela zbytečně vynaložit peníze na právní zastoupení? Tato rizika advokát žalobkyni určitě dostatečně vysvětlil a pokud ne, měla by se hojit spíše na něm, než osočovat protistranu.

1 1
možnosti
JK

J22a73n 59K72o63z28á97k

28. 1. 2020 23:57

Ono to začalo už dříve. Prezidentem budu pouze do prvních svobodných voleb, a končilo znemožněním těch, kteří prohlásili, že ho volit nebudou i na WC. Že nevíte o kom píšu?

0 0
možnosti
PB

Ano víme. Snažíte se evidentní křupanství Zemana zakrýt tím, že zde pomlouváte mrtvého VH.

4 0
možnosti
PB

P37e52t96r 88B95u95r83i56a32n

28. 1. 2020 20:58

Hvězdou diskuze se jednoznačně stává pan Řezník. Jeho teorie o tom, že Hitlerem v onom výroku se mysleli Němci, gentlemanem rytíři, že to sice nenapsal Peroutka, ale Sedlák, což je totéž a že to nevyšlo v oněch novinách, ale jistě v jiných, jinde a jindy a dokud se neprokáže, že to není pravda, tak je to pravda, je opravdu na zlatého Oscara.

Pan Beneš s perličkou, že Zeman je vynikající prezident nasadil laťku sice také hodně vysoko, ale na výše uvedené to bohužel dnes nestačilo. Tedy alespoň čestné druhé místo. Gratulace oběma.

7 0
možnosti
Foto

J39a14n 40A72n20d61r57l37e

28. 1. 2020 21:22

Rad diskutuji s lidmi jako je pan Reznik, mají svůj názor, neochvejny postoj, a haji svoji pravdu. Ale nikdy - aspoň co ja vim- se nesnizil k prvoplanovym vulgaritam, tedy pokud za vulgaritu nepovazujete jeho obhajoby vulgárního rezimu... To beru a nakonec, i jeho navstevy pod mymi blogy je cini zajimavejsimi, ne? :-)

3 0
možnosti
JS

Nevidím smysl tohoto blogu, vše již bylo mnohokrát napsáno, nepřináší nic objevného ani nového a i ten důvod si kopnout do hradního pána mi uniká, voliče to nemá důvod ovlivňovat, protože Zeman stejně znovu kandidovat nebude, tak mi nějak uniká pointa.

Zřejmě jde jen o vypuštění autorova přetlaku směrem k prezidentovi.

1 2
možnosti
Foto

J54a96n 68A17n19d72r58l87e

28. 1. 2020 20:19

Ano, asi mate pravdu, napsal jsem o tom, co se mi nelibi na jednani pana prezidenta, ze bych si proste pral, aby to to byl PAN PREZIDENT a ne clovek, který pro premiru vlastní jesitnosti neumi ani priznat svoji chybu, aby jednoduse mel moralni rozmer hodny sve soucasne funkce. Muj blog, muj názor...

3 0
možnosti
ZE

Pravda je taková, že Miloš Zeman je zbabělý pomstychtivý stařec, který si nezaslouží žádnou úctu, a to ani ve funkci prezidenta.

8 0
možnosti
Foto

J80a78n 18A66n12d43r67l15e

28. 1. 2020 18:29

Úřad prezidenta si úctu zaslouží, ale někdy je to fakt těžké...:-(

0 0
možnosti
JR

J71a73n 82R53i18c38h59t62e32r

28. 1. 2020 15:34

Bóže, další chytrej a spravedlivej.

Že si paní Kaslová našla advokáta, který použil zcela nesmyslný postup, jen aby se trošku proslavil, je její problém. Jen kvůli tomu se celá věc táhne.

A druhá věc: prezidenta skutečně nelze v tomto smyslu žalovat - to nám do Ústavy napsali ústavodárci za prezidenta Havla. Proč, to je zase na jinou diskuzi...

0 4
možnosti
Foto

J93a66n 24A32n83d49r31l54e

28. 1. 2020 16:12

Ale to je presne ono. K nejakym pravnickym postupum vůbec nemelo a nemuselo prece dojit! Stacilo před x lety rici Spletl jsem se , to se muze stat, omluvam se a bylo by hotovo.

5 0
možnosti
VH

Pokud by na Hradě seděl slušný člověk, stačila by jedna jediná věta."Článek jsem nenašel,omlouvám se paní Kaslové a všem ostatním!" Žel lhář si žádá ještě omluvu...to by měl Vaš radost....Rv!!

10 0
možnosti
Foto

Ale přesně takto se Zeman omluvil.

0 2
možnosti
MK

Faktem je, že čím dál více kapitálu se přesouvá do rukou čím dál menší skupiny lidí. Může to skončit dobře? Nemyslím si.

Když jste dítko z bohaté rodiny, tak máte možnosti. Jenže když pocházíte z chudší rodiny, tak máte minimum možností, jak se povznést nad úroveň své sociální třídy.

Pokud si například můžete měsíčně dovolit dát stranou 5000 Kč, tak na tom nejste na první pohled tak zle. Jenže co s těmi prachy můžete dělat? Nic! Jen je utratit. Protože žádný finanční produkt vám dnes nenabízí adekvátní zhodnocení při spoření.

A 5000 Kč vám nebude stačit na žádnou ziskovou investici, jako jsou kupříkladu nemovitosti. A investovat na burze je ošidné a riskantní. A na podnikání si zpravidla musíte půjčit – a věřit, že neskončíte v exekuci.

(A mnozí si zdokonce nemohou dát stranu nic - protože všechno jim sežerou náklady na bydlení, stravu a ošacení).

Pokud ale pocházíte z bohaté famílie, která vám dá prachy do začátku, tak máte prostředky na skutečně výnosné investice (nemovitosti, umění... atd.).

Nůžky mezi boháči a obyčejným i lidmi se tedy budou dále a neustále rozvírat. A naše establishmenty to dokonce podporují, když podporují systémy levných půjček a nulových výnosů z vkladů.

0 1
možnosti
MK

Pardon, to patřilo jinam.... :-):-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Honzo, děkuji za nastartování zajímavé diskuze!!R^

2 3
možnosti
MB

Komedie říká - Občan si ze svých daní platí chod Státu, tedy i Hradu. Objeví se sveřepý jedinec, který tak často lže, že je opakovaně usvědčen soudy. Soudní recidivista tak činí proto - aby požil ve funkci. Každý Správní soud po volbě - Kandidát lhal, výsledek je ovšem platný ! Vrcholem je, kdy vede zápas už s dokonce neživým ! Vše je k něčemu ovšem dobré = Soud nám tedy sděluje, že Prezident není svéprávný! Není žalovatelný a za své činy odpovědný ...

Příznivcům se to dokonce líbí a opěvují hit K. Gotta - "Je nebezpečné dotýkat se hvězd" ! Říkám - Ta Hvězda sedí na vrbě, je třeba ji sundat z toho stromu = "Kdo se večer hájem vrací Ten ať klopí zraky Ať je nikdy neobrací K vrbě křivolaký" Jak obrovské proměny doby ! Čeleď se dostaví k hospodáři - Vlastní krystalku a bude mluvit náš milovaný prezident TGM. Pozor, školní hlášení ! Žádám tímto všechny vyučující, aby vypnuli ve třídách školní rozhlas - Bude mluvit Miloš Zeman ! .. :-)

7 1
možnosti
Foto

A to ten TGM hovořil o československém národě? Na této vědomé lži byla vystavena Republika československá.

1 0
možnosti
  • Počet článků 475
  • Celková karma 16,31
  • Průměrná čtenost 808x
jeden takovej... :-)

Seznam rubrik