Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Pane Andrle, občas si kladu stejnou otázku jako Vy, a pak se opakovaně přesvědčím, že stejný názor na současného prezidenta mají snad všichni v mém okolí. A to s tzv. pražskou kavárnou, termínem, na který má copyright hradní klaun Ovčáček, nemáme nic společného. Takže je otázkou, kde je ta proklamovaná většina. Samozřejmě, že bych si přála prezidenta, kterého bych si mohla vážit a nemusela se za něho stydět. Ale jak se říká, není všem dnům konec...

4 2
možnosti
JN

Milá paní, pod dojmem právě probíhající volební kampaně v USA byste mohla pochopit, že voliči v ČR byli postaveni před podobný problém jako nyní voliči v USA. Tedy nevolili mezi dobrým a lepším kandidátem, nevolili ani mezi dobrým a špatným kandidátem. Volili mez dvěma špatnými kandidáty a výsledek je prostě takový, jaký je. Můžeme se jen dohadovat, oč horší by byl ten druhý. Ale že by i on byl špatný, to je prostě skutečnost.

Troufám si tvrdit, že jsme na tom mnohem lépe než USA, ať už tam vyhraje kdokoliv.

5 1
možnosti
Foto

Vašich pět fousů jsou jen pastičky na sluníčka z pražské kavárny, jimiž je rozdráždil tak nepříčetně, že už ztrácejí sami glanc. Pokud chcete mít slušného prezidenta, nesmíte na něj útočit. Dopustí-li se někdo prohřešku proti slušnému chování, tak si toho veřejně nevšímáme. Tedy ten, kdo to veřejně rozmazává, stává se ještě větším hříšníkem než Zeman. Co uděláme, když třeba u někoho vidíme, že mu kouká spodní prádlo? prostě si o tom toliko myslíme své a poučíme se, že si dáme pozor, aby se nám to nestalo také.

Dana Drábová odmítla kandidovat na prezidenta s tím, že se jedná o čistě ceremoniální funkci. Takže to je celé bouře ve sklenici vody.

4 5
možnosti
Foto

"Dopustí-li se někdo prohřešku proti slušnému chování, tak si toho veřejně nevšímáme" Jasně, protože ho neplatíme ze svých daní a protože nás nereprezentuje. On si může dělat, co chce.

1 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás, nevím jestli Vám to udělá radost, ale buďte si jistý, že nejste jediný komu chování pana presidenta vadí. Zaplaťpánbů se jeho volební období nezadržitelně krátí.R^

8 2
možnosti
JN

Sluší se dodat, že chování každého prezidenta, kterého jsem zažil, (je mi 55) mělo své mouchy. Ten dnešní není zdaleka nejhorší.

5 0
možnosti
  • Počet článků 478
  • Celková karma 16,22
  • Průměrná čtenost 803x
jeden takovej... :-)

Seznam rubrik