Diskuse

Rozdíl

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Navážet se do presidenta umí kdejakej bl.bec...

2 3
možnosti
Foto

Nemusí se ČR za nic omluvit, článek nalezen, který mohl v mysli čtenáře evokovat myšlenku "No jasně, Hitler je gentleman":

"Věříme přece, že řišskoněmecký národ chce, aby v českých zemích byl klid a aby se zde vytvořila nová důvěra a nová naděje do života, aby zmizely jakékoliv možnosti trpkosti a svárů mezi velkým národem německým a malým národem českým. Německý národ je desetkrát početnější národa českého. Proto můžeme my, Češi, od německého národa očekávat klidné posuzování situace a rytířské zacházení s českým národem, který se ničím na německém národě neprovinil. " (Dr. Václav Sedlák. Úpřímné slovo k politikům německého národa. Přítomnost 14. června 1939, č.24, s. 361).

Zeman si zkrátka zapamatoval toliko, co četl, nikoliv autora, i když jde zjevně pseudonym.

A můžeme ho klidně připsat Peroutkovi, neboť ten byl redaktorem, a tedy tento článek schvaloval do tisku. A navíc není jisté, zda ho sám nepublikoval pod jiným jménem.

0 8
možnosti
Foto

Takže článek nenalezen a Zeman by se měl omluvit - už hodně dávno.

Vaše argumentace mi připomíná jeden starý vtip o rádiu Jerevan:

"Dotaz na radio Jerevan: V Leningradu prý v jedné ulici rozdávají zadarmo osobní automobily. Je tato informace pravdivá?

Odpověď radia Jerevan: Ano, tato informace je pravdivá. Obsahuje však několik nepřesností. Nejedná se o jednu ulici v Leningradu, ale o jednu ulici v Moskvě. Nejde také o osobní automobily, ale o jízdní kola. A jízdní kola se tam nerozdávají, ale kradou."

4 0
možnosti

Andrej Babiš je člověk! Miloš Zeman je komunistický pohrobek se vším všudy!

Co je na tom špatného, že to zmizelo?

:-)

3 3
možnosti
JL

Oba pánové mají velké ego, ale Miloš ho má ještě větší! Je pozoruhodnou figurou české politiky a vstoupí do dějin, českých, v nichž Dubček pláče: "Co mi to udělali?" a Beneš říká: "Mám plán!" Ale byl to aeroplán. Kléma je opilec, Havel dramatik a Klaus umně krade péra. Zeman vskutku není žádná anomálie, je to náš, český člověk, a proto ho máme rádi, s tím jeho člunkem na rybníku, který střeží tři bodyguardi, aby se chuděra neutopil, kdyby člunek praskl.

1 0
možnosti

Andrej Babiš je člověk. Miloš Zeman je komunistický pohrobek. Včetně tíhnutí jejich politiky!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Pohrobek je potomek, který se narodí po smrti svého otce....

0 0
možnosti
JD

Teda... to je ale blabla clanek...:-/

1 5
možnosti
Foto

diky za hodnoceni :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 476
  • Celková karma 15,74
  • Průměrná čtenost 807x
jeden takovej... :-)

Seznam rubrik